Answer the Public: Recension

Siteground webbhotell recension
Answer the Public är ett fantastiskt verktyg för dig som vill få en djupare förståelse för vad människor söker efter online. Det gör processen att förstå sökfraser och relaterade frågor mycket enklare. Gränssnittet är okomplicerat och smidigt, vilket gör Answer the Public till en grym resurs för både marknadsförare, innehållsskapare och SEO-experter.
Testa Answer the Public gratis i 7 dagar ->

Answer the Public är ett kraftfullt verktyg för sökordresearch som ger dig värdefulla insikter om människors sökbeteenden. Genom att analysera och kategorisera sökfraser genererar det omfattande listor över relaterade frågor och sökfraser. Oavsett om du är marknadsförare, innehållsskapare eller SEO-expert, erbjuder detta verktyg användbar information för att utveckla digitala strategier.

Det mest imponerande med Answer the Public är hur det visualiserar data på ett lättförståeligt sätt. Resultaten presenteras med interaktiva cirkel- och stapeldiagram, vilket gör det superenkelt att urskilja trender och mönster. Den visuella representationen hjälper dig att prioritera och fokusera på de mest relevanta frågorna inom ditt ämnesområde.

En annan grej jag verkligen uppskattar är förmågan att kategorisera frågor baserat på olika frågeord och uttryck. Det gör det så mycket lättare att snabbt strukturera ditt innehåll inom ett ämne baserat på faktisk data.

Jag bedömer att resultaten är pålitliga, och att verktyget drar nytta av en omfattande databas för att ge dig träffsäkra svar. Det här är guld värt när du vill utveckla din innehållsstrategi eller optimera din webbplats för sökmotorer.

Answer the Public premium

Det finns några avancerade funktioner som bara är tillgängliga i premiumversionen (men även i gratisversionen får du tillgång till massor av användbar information) så som:

Obegränsade dagliga sökningar
Säg adjö till dagliga begränsningar. Med obegränsade sökningar kan du utforska sökord från varje vinkel och se till att du aldrig missar de bästa idéerna och nischerna för din publik. Denna frihet låter dig dyka in i data när du behöver det, utan begränsningar.

Övervaka söktermer och få aviseringar
Håll dig steget före genom att övervaka och få aviseringar för nya innehållsidéer relaterade till dina söktermer. Spåra förändringar i sökbeteenden, identifiera säsongsbetonade trender och vara först med nya trender. Funktionen för övervakning av söktermer ger veckovisa e-postsammanfattningar och håller dig informerad om nya sökbeteenden kring de ämne som du väljer att bevaka.

Jämför data över tid
Med möjligheten att jämföra data över tid kan du enkelt identifiera historiska förändringar i sökbeteenden, vilket säkerställer att din innehållsstrategi förblir dynamisk och aktuell.

Organisera din research
Skapa mappar för att organisera din research. Oavsett om det gäller ett specifikt projekt eller kund, blir det lättare att sortera din data. Du kan även lägga till nya sökningar i befintliga mappar eller skapa helt nya.

Exportera resultat till CSV
För dig som föredrar att jobba i excel eller Google Sheets kan du Pro-användare exportera resultat till CSV-filer. Analysera och manipulera data efter dina egna behov, och integrera Answer the Publics insikter i dina föredragna analysverktyg.

Dölj oönskade grenar och förslag
Anpassa din research genom att dölja enskilda resultat eller beskära hela grenar som inte är relevanta. Detta gör det möjligt för dig att snabbt kartlägga olika innehållsnarrativ.

Teamarbete
Answer the Public är utformat för lag i alla storlekar. Bjud in kollegor att arbeta sida vid sida eller för att driva sina egna projekt i ett och samma konto.

Pris

Answer the public har en väldigt generös prissättning, som verkligen sticker ut på en marknad som är full av superdyra SEO-verktyg.

Testa Answer the Public gratis i 7 dagar ->

Induvidual

9 kr/månad

  • 1 användare
  • 100 sökningar per dag
  • Sökvolymdata

Köp Individual ->

Pro

99 kr/månad

  • Upp till 3 användare
  • Obegränsat antal sökningar per dag
  • Sökvolymdata

Köp Pro ->

Expert

199 kr/månad

  • Obegränsat antal användare
  • Obegränsat antal sökningar per dag
  • Sökvolymdata

Köp Expert ->